top of page

Το ΚΑΡΑΒΟΝΕΙΡΟ ταξιδεύει εκτός τάξης-συνεργασία με τον Άγγελο Πατσιά στη διημερίδα στο Γαλλικό Ινστι

Έχετε ταξιδέψει ποτέ με ΚΑΡΑΒΝΕΙΡΟ; Πριν πάτε να στο σχολείο του Φουρφουρά, κάντε μία στάση στην Κάσο να δείτε το Καραβόνειρο το οποίο αποτελείται από 5 όμορφα, έξυπνα και δημιουργικά παιδιά.

Στο Καραβόνειρο υπάρχουν:

Site http://karavoneiro.wix.com/karavoneiro όπου υπάρχουν οι ΔΡΑΣΕΙΣ μας κλπ

Κανάλι, το TV ΚΑΡΑΒΟΝΕΙΡΟ με δελτία ειδήσεων για κοινωνικά προβλήματα

Ράδιο, το FM Καραβόνειρο με ραδιοφωνικές εκπομπές για αξίες της ζωής

Σύντομα θα υπάρχουν και εκδόσεις...οι Εκβ

Ένα δελτίο ειδήσεων είναι και το παρακάτω:

Ραδιοφωνικές εκπομπές:

FM Καραβόνειρο


Υπάρχουν συνεργασίες και εφαρμόζονται συμπληρωματικές διδακτικές μέθοδοι. Η διευθύντρια κ.α. Ελένη Κωσταντινίδου έχει το μάθημα των καλλιτεχνικών στο ΚΑΡΑΒΟΝΕΙΡΟ και παρακάτω αναφέρεται στην κατασκευή ενός εργαλείου για τα μαθηματικά της Ε΄τάξης:

Το αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί στην επόμενη έκδοση του Μικρού Ευκλείδη (υπομονή!)

Υπάρχουν συνεργασίες με την τοπική κοινότητα. Η κ.α. Νικολέττα Σοφίλα επιθυμούσε πάντα να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το νησί της και τελικά κάναμε συμπαραγωγή.

Ένα tariler της ταινίας (όλη η ταινία είναι υπό επεξεργασία):


Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, παρουσιάζει μία δράση του Καραβόνειρου εκτός τάξης. Τα υπόλοιπα παιδιά παρουσιάζουν το Βιβλιοφώς για την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (2/4).


Tέλος έχουμε ένα Έκτακτο Δελτίο για τον Άγγελο Πατσιά και τους φίλους του στο εργαστήριο της διημερίδας στο Γαλλικό Ινστιτούτο που διοργανώθηκε από την παιδαγωγική ομάδα «Το Σκασιαρχείο» και το Institut Français d'Athènes



Λυπούμαστε που δεν μας είδατε live στο Γαλλικό Ινστιτούτο λόγω τεχνικών προβλημάτων. Όμως η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί, ως φίλοι της παιδαγωγικής ομάδας «Το Σκασιαρχείο» και του Άγγελου Πατσιά, θα ταξιδέψετε με ΚΑΡΑΒΟΝΕΙΡΟ όταν σας σταλεί σε email αυτό εδώ το post!




ΠΡOΣΦATEΣ ΔΡAΣEIΣ
AΡXEIΑ
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page